com arribar-hi telèfon
Expomat Alcover S.L.

Materials de construcció de la màxima qualitat a Tarragona

Especialistes en cuines, cambres de bany, exteriors i materials per a la construcció, a Expomat Alcover disposem d'una exposició de 750 m² i un magatzem de 3.000 m² al qual tenim a la venda la gamma més completa d'articles per a qualsevol tipus d'obra.

Vam iniciar la nostra activitat l'any 1995 i  l'esforç diari per oferir qualitat en els materials i en el servei d'atenció i assessorament als nostres clients ens ha convertit en un referent a Tarragona.

Treballem amb marques competitives i exclusives en el sector com ara Porcelanosa, Versace o Rondine, entre d'altres. 

Ens diferenciem de la resta per posar a disposició dels nostres clients un servei complet en el qual oferim un acompanyament total al client. 

Els assessorem en l'adquisició dels materials, dissenyem el projecte, transportem la comanda, ens encarreguem del muntatge i gestionem els residus que s'hagin pogut generar. 

Així mateix, si el client necessita fer una reforma integral o una obra puntual, a més de posar a la seva disposició una gran varietat de rajoles, sanitaris, cuines, totxos, etc., col·laborem amb un equip de paletes, electricistes i lampistes experts i de confiança capaços d'encarregar-se de tot el procés de l'obra amb la màxima professionalitat i eficàcia. 

Visita les nostres instal·lacions, de ben segur que trobaràs el que estàs buscant. 


Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied